Zašto je svakoj stomatološkoj ordinaciji potreban web sajt?

1 minut

Da li ste znali da bi 97% pacijenata radije posetilo web sajt svog stomatologa nego što bi pozvalo ordinaciju radi informacija ili zakazivanja termina? Danas kada je ljudima potreban stomatolog, oni ga potraze na internetu. Svi imaju web sajt, ali da li vaš odražava vašu praksu? Da li želite da se istaknete u moru konkurencije? Da li želite da poboljšate svoje poslovanje, budete jedinstveni i prepoznatljivi?
Ako je vaš odgovor DA, onda imamo pravu ponudu za vas.

Izrađujemo web sajtove koje pomažu rastu vaše ordinacije. Predstavite se u najboljem svetlu. Omogućite svojim sadašnjim i potencijalnim pacijentima da saznaju sve što žele o vama, vašem profesionalnom timu, radnom vremenu, adresi i uslugama koje pružate. Omogućite im da vide revizije pacijenata i uverite ih da su na pravom mestu samo jednim klikom. Dajte im informacije koje traže, rešite njihove probleme i omogućite im da zakažu termin brzo i lako jednim klikom. I tako uštedite i svoje i njihovo vreme.

I sami smo mala firma. Razumemo izazove sa kojima smo suočeni i tu smo da vam pomognemo. Zbog toga za vas imamo isplativa rešenja.

Posaljite nam poruku i za Vas ćemo napraviti BESPLATNU DEMO VERZIJU sa svim informacijama o Vama i sistemom za zakazivanje termina. Ukoliko budete bili zadovoljni kvalitetom izrade i našim uslugama, izradićemo kompletan web sajt za Vas po pristupačnoj ceni